جزئیات پرسش و پاسخ
کد پرسش و پاسخ
299188041105-2
شرح موضوع
انعقاد پيمان اجراي كارهای ساختمانی به صورت سرجمع (سال 1396)
ماده
اولويت اسناد و مدارك پيمان
سوال
چنانچه انجام كاري در نقشه و مشخصات فني درج نشده ولي در برآورد و ساختار شكست درج شده باشد، كداميك از مدارك مورد استناد قرار مي گيرد؟
پاسخ
در كارهاي منعقده با استفاده از بخشنامه "انعقاد پيمان اجراي كارهاي ساختماني به روش سرجمع" به شماره 1299188/96 مورخ 04/05/1396، به استناد تبصره ذيل بند(الف-10) دستورالعمل، پيمانكاران موظف به ارائه پيشنهاد قيمت بر اساس نقشههاي منضم به پيمان و مشخصات فني عمومي و خصوصي ميباشند. همچنين به استناد بند(ز) ذيل ماده(2) پيمان، برآورد ارايه شده در اسناد مناقصه، به عنوان فهرست بهاي منضم به پيمان ميباشد كه مقادير اين برآورد(به جز در ماده 15 پيمان)، حقي براي طرفين پيمان ايجاد نميكند.
در هر حال پيمانكار موظف به انجام كار موضوع پيمان بر اساس نقشههاي ابلاغي و مشخصات فني عمومي و خصوصي پيمان ميباشد و پرداخت قطعي به پيمانكار، از حاصلضرب ارقام اندازهگيري شده طبق بند «ب» كه در جدول بند «الف» درج گرديده است و نرخ پيمان(موضوع بند «الف»)، بهعلاوه موارد احتمالي مندرج در ماده 13 بهدست ميآيد.
متذكر ميشود در پيوست شماره دو پيمان به صراحت درج شده است كه درصدهاي انجام هر كار براي فعاليتهاي مختلف كار و به منظور پرداختهاي موقت ميباشد.
برچسبها
اسناد
مدارک
نرخ_پیمان
پرداخت_موقت