جزئیات پرسش و پاسخ
کد پرسش و پاسخ :
8/10114030210-27
پيماني بر اساس بخشنامه شماره 85428/101 مورخ 15/5/1384با عنوان «قرارداد همسان طرح و ساخت» منعقد شده است، چنانچه به يكي از دلايل مندرج در ماده 8-4، (تمديد مدت تكميل) پيمان تمديد شود و در شرايط خصوصي براي مدت پيمان، تعديل پيش بيني شده باشد، نحوه محاسبه تعديل در مدت تمديد شده چگونه است؟
در پيمانهاي منعقد شده براساس بخشنامه شماره 85428/101 مورخ 15/5/1384با عنوان«قرارداد همسان طرح و ساخت»، چگونگي تعديل قيمت هاي پيمان در اثر تغيير هزينه ها وفق ماده 13-8 شرايط خصوصي پيمان محاسبه و پرداخت مي شود. در صورت تمديد پيمان، مفاد ماده 13-8 شرايط خصوصي پيمان، نافذ خواهد بود.