جزئیات پرسش و پاسخ

کد پرسش و پاسخ : 4/7105030527-2
در پيمان­هاي EPC موضوع پيوست بخشنامه شماره 54/7105-105/18929 مورخ 1380/11/14، چنانچه در چارچوب كلي موضوع پيمان مطابق ماده 49 تغييري در كارها ايجاد شود، نحوه تعيين هزينه تغيير كارها چگونه خواهد بود؟
در پيمان­هاي EPC موضوع پيوست بخشنامه شماره 54/7105-105/18929 مورخ 1380/11/14 ، تغيير در كارها در ماده 49 شرايط عمومي به تفصيل بيان شده است. با توجه به مفاد ماده 49-3 ، هزينه تغيير كارها بر اساس بند 56-2 محاسبه مي‌شود. در بند 56-2 نحوه محاسبه تغيير مبلغ پيمان ناشي از تغيير كارها به صورت بندهاي زير بيان شده است: 56-2-1. در مواردي كه فهرست‌بها طبق يكي از پيوست‌هاي 2 (براي بخشي از پيمان كه بر اساس فهرست‌بها محاسبه مي‌شود) و يا پيوست 3 (فهرست‌بهاي واحد كارهاي اضافي و يا نقصاني)، ضميمه پيمان باشد و بهاي كارهاي اضافي و يا نقصاني در آنها موجود باشد، بر حسب مورد، از قيمت‌ فهرست‌هاي ياد شده استفاده مي‌شود. 56-2-2. در مواردي كه فهرست‌هاي مندرج در بند 56-2-1 ضميمه پيمان نباشند و يا بهاي كارهاي اضافي و يا نقصاني درآن‌ها موجود نباشد، قيمت كارهاي كارهاي اضافي و يا نقصاني به يكي از دو روش زير محاسبه مي‌شود: - قيمت كارهاي اضافي و يا نقصاني بر حسب مورد بر اساس نرخ عوامل ( نيروي انساني و ماشين آلات ) درج شده در بندهاي 2-2 پيوست 2 و 3-2 پيوست 3 پيمان و مدارك مثبته خريد مصالح و تجهيزات، پس از منظور كردن هزينه­هاي بالاسري (شامل سود پيمانكار) محاسبه مي‌شود. -در صورت توافق دو طرف قيمت كارهاي اضافي و يا نقصانيمي تواند بصورت يك مبلغ مقطوع و يا رديف‌هاي جديد فهرست‌بها با رعايت ساير مفاد پيمان تعيين شود.