جزئیات پرسش و پاسخ

کد پرسش و پاسخ : 067490-1111
با توجه اينكه بعضاً ارقام پيشنهادي برنده استعلام در معاملات متوسط با نفر دوم شركت كننده نزديك است و همچنين در راستاي جلوگيري از سوء استفاده احتمالي شركت كنندگان، آيا ملاك انتخاب طرف معامله كمترين بها خواهد بود يا كارفرمايان مجاز هستند در انتخاب نفر دوم و يا تجديد مناقصه اقدام نمايند؟
در خصوص مجاز بودن دستگاه­ها براي انتخاب مناسب­ترين استعلام، نيز با رعايت مندرجات بند الف و ب ماده ۱۱ قانون برگزاري مناقصات، در معاملات كوچك، معامله با تامين كيفيت به كمترين بهاي ممكن و در معاملات متوسط با اخذ سه فقره استعلام كتبي و با رعايت صرفه و صلاح و تامين كيفيت مورد نظر، انجام مي گيرد و الزاماً كمترين بها، به عنوان ملاك انتخاب طرف معامله در معاملات متوسط، در بند ب ماده ۱۱ قانون برگزاري مناقصات ذكر نگرديده است.