جزئیات پرسش و پاسخ
کد پرسش و پاسخ :
067490-1120
مطابق بند ب ماده ۱۱ قانون برگزاري مناقصات، در معاملات با نصاب متوسط، كارفرما بايد با توجه به كم و كيف موضوع معامله درباره بهاي آن تحقيق نمايد و با رعايت صرفه و صلاح و اخذ حداقل سه فقره كتبي، با تامين كيفيت مورد نظر، معامله را با عقد قرارداد و يا اخذ فاكتور انجام دهد. با توجه به اينكه در حال حاضر اين امر از طريق سامانه تداركات (ستاد) انجام ميپذيرد و بعضاً مشاهده گرديده، شركت كننده در صورت عدم تمايل، پس از انتخاب برنده استعلام در سامانه، به دليل عدم اخذ تضمين به راحتي انصراف ميدهند، آيا ميتوان به اخذ تضمين از شركت كنندگان اقدام نمود؟
براساس بند ج ماده ۱۱ قانون برگزاري مناقصات، برگزاري مناقصه عمومي در معاملات بزرگ صورت ميپذيرد و به تبع آن طبق بند ۳ ماده ۱۳ همين قانون، نوع و مبلغ تضمين شركت در مناقصه با توجه به مفاد آييننامه تضمين معاملات دولتي تعيين ميگردد، لذا براي معاملات كوچك و متوسط نياز به اخذ تضمين نميباشد .